Om EasyLife

EasyLife Logo
EasyLife er et vektreduksjons- og livsstilsprogram. Hovedmålet med programmet er varig livsstilsendring og bedre helse.
For å oppnå dette har vi disse tre grunnpilarene:
- Balansert og variert kosthold
- Aktivitet og trening
- Mental trening og motivasjon
 
EasyLife
EasyLife Lettere
Vi hjelper deg ned de antall kilo du ønsker å gå ned, og til å legge om livsstilen slik at du holder vekta nede. Programmet er bygget rundt 24 leksjoner, og alt skjer i regi av utvalgte treningssentre som er sertifisert til å holde EasyLife - programmet.

Du går raskt ned i vekt. Vi hjelper deg inn i ketosefasen hvor fettforbrenningen er så høy at kiloene raskt blir borte. Samtidig vil du merke at hverdagene blir mye bedre. Du får mer energi og overskudd. Motivasjonen øker og det hele blir en flott opplevelse.

Vi hjelper deg å endre dine vaner. Programmet er kvalitetssikret av leger, og instruktørene har utdannelse og kunnskap til å kunne hjelpe akkurat deg. Treningen skjer i ditt eget tempo. Hvis du ønsker, kan du være med på gruppetrening med andre på samme nivå.

Du blir med på et velprøvd og grundig sammensatt program, med instruksjon i grupper og solid oppfølging over lang tid. EasyLife har hyggelige instruktører som støtter deg. Du står aldri alene. Grip sjansen og gjør noe med resten av ditt liv!
EasyLife Letter er for deg som ønsker å gå ned 5-8 kilo. Du har kanskje prøvd det før, men mislykkes. Eller du har klart det, men gått opp igjen like raskt etterpå?

EasyLife Lettere er et program som går over tre måneder. Har du badesesongen som mål, forsetter om å gå ned noen kilo etter juleferien eller rett og slett ønsker hjelp til å ta av noen få kilo, ja da er EasyLife Lettere kurset for deg.

Med EasyLife Lettere er du med på 10 leksjoner, og du får personlig oppfølging og hjelp til trening og kosthold.
Du må være medlem på senteret i ett år. Også EasyLife Lettere legger opp til varig livsstilsendring.