Judo

Judo er en japansk kampidrett og består av kast og  kontrollteknikker. Judo gir variert trening med balanse, koordinasjon, smidighet, bevegelighet og styrke. Det er lite skader, selv om det er en fullkontakt kampidrett. Judo er effektivt som selvforsvar, men først når man selv blir angrepet.

MMA 1 + 2

MMA 1 + 2

MMA 1 er for nybegynnere og MMA 2 for viderekommende.

MMA er en blanding av både stående - og bakkekamp disipliner som Muay Thai, Kickboksing, boksing, submission wrestling, brasiliansk jiu jitsu, gresk-romersk bryting og Judo. Partiet vil fokusere mest på stående bryting og kast, samt angrep og forsvar på bakken, da vi også har et parti som kun fokuserer på stående kamp.

Muay Thai

Muay Thai

Med "stand-up"-disipliner menes kampsport som baseres på stående teknikker. Her vil vi gå gjennom teknikker av slag, spark, albuer og knær, fra kampsport som boksing, kickboksing, muay thai, samt mer tradisjonelle stilarter som taekwondo og karate.

Selvforsvar for jenter

Selvforsvar for jenter

Kurset lærer jenter å kunne forsvare seg mot en overgriper. Kurset fokuserer mye på holdninger og bevisstgjøring, samt at man gjennomgår ulike teknikker og prinsipper for å komme seg unna farlige situasjoner.