STRONG by Zumba

STRONG by Zumba™ kombinerer høyintensitet intervalltrening (HIIT) med burpees, push-ups og andre klassiske styrkeøvelser, synkronisert til råtøff musikk av Timberland. Musikk og bevegelse er synkronisert på en måte som får deg til å utfordre egne grenser. I de fleste treningstimer er musikken bare en ettertanke, men musikken i STRONG by Zumba™ er skreddersydd til øvelsene og driver intensiteten fram i en utfordrende total-body-workout. "Every beat has a move. Every move has a beat." Finn ut mer på https://www.strongbyzumba.com/

Zumba

"Zumba Fitness® ble ved en slump oppfunnet på 90-tallet av søramerikaneren Alberto “Beto” Perez. Zumba er en gøy, men effektiv, dansebasert treningsform til latinske og internasjonale rytmer. Zumba passer for alle uansett alder, erfaring og fysisk form, og folk i alle aldre faller for den fengende musikken og de lettlærte dansetrinnene. Men Zumba er mer enn bare ren livsglede; hvis du slår deg skikkelig løs, kan du forbrenne 600 kalorier på en time, få bedre kondisjon og shake magen flat!

"Ditch the workout, join the party!"

Sh'bam

 
Med sine enkle, men seriøst hete dansemoves er Sh'bam den perfekte timen for deg som ønsker å stramme opp og samtidig frigjøre STJERNEN i deg - selv om dans ikke ligger naturlig for deg. Musikken er basert på populære hits fra hitlistene, dansemusikk fra verdens hotteste nattklubber, velkjent remix og moderne latinolåter. Sh'bam er en virkelig gøy og sosial måte å trene på. Som alle Les Mills programmene, er Sh'bam en time som produseres hver tredje måned med ny musikk og koreografi

Funky Reggae

Dans deg sunn og glad med "FunkyReggae"  -en leken dansetime som passer for alle som er glad i å danse.
Timen holder middels intensitet til deilige reggae-rytmer, med fokus på "å gi slipp" så du kan oppleve frihet og flyt i kropp og sinn. Timen er utviklet av Torgunn Wold, som er koreograf, skuespiller, dansepedagog og avspenningsterapeut.

Aerobic

 
Aerobic time med middels/høy intensitet. Middels utfordrende kombinasjoner og mye moro! Uttøyning. Passer for deg som har trent aerobic en stund.