Yoga

 
Yoga er en helhetlig metode, som ved bruk av fysiske stillinger/øvelser, puste-
teknikker, dybdeavspenning og meditasjon, styrker kropp og sinn på en balansert og naturlig måte. 
 
Du kommer i form og blir smidig, muskler, ledd og skjelett styrkes, sirkulasjonen stimuleres og de indre organer vedlikeholdes. Ved å praktisere yoga får du mer energi, økt velvære og bedre konsentrasjonsevne. Du lærer også å håndtere stress.Yoga er ikke bare fysiske øvelser - yoga øker din oppmerksomhet og tilstedeværelse og dine latente krefter og indre ressurser utvikles.

Stretch Flow 30

15 min gode styrkeøvelser for kjernemuskulaturen i mage og rygg / 15 min stretching til slutt.

Pilates

 
Gir økt balanse, styrke, bevegelse og smidighet samt mental helse. Pilates er en ytterst effektiv treningsmetode som gir en sterk og smidig kropp samt forbedret holdning og koordineringsevne. "Det er tanken som former kroppen". I løpet av de siste årene har flere og flere fått opp øynene for denne rolige og harmoniske måten å skaffe seg en naturlig vakker kropp på.

Body Balance

Styrke, smidighet og balansetrening. "Body-and-mind-trening" med enkle øvelser fra bl.a yoga, tai chi og pilates. Gjør godt for kropp og sjel! Må oppleves!

Les mer...Body Balance

Mindfulness

Mindfulness Meditasjon 30min

Å lære seg mindfulness meditasjon kan være en god investering i eget liv. Det er ikke en rask løsning på alle våre utfordringer, men snarere en slags styrketrening for psyken som på lengre sikt vil øke livskvalitet på mange områder.

Les mer...Mindfulness

Subcategories