Cross training

I en Cross Training time jobber vi med varierte og store funksjonelle øvelser, som markløft, knebøy, pull-up roinig og kettle bells, der man jobber med flere muskelgrupper samtidig. 

En supereffektiv time med høyintensitet med god effekt!

Grit Strength

Les Mills GRIT™ STRENGTH er designet for å bygge opp muskelstyrke. Her bruker du skivestang, vektplater og step for å øke treningseffekten. Musikk og øvelser gir deg kraftfull trening som forbedrer ditt oksygenopptak, styrke og utholdenhet. Prester raskere på et høyere nivå med GRIT™ STRENGTH.

MRL

 
Denne timen vinner hver gang! Vi jobber hovedsakelig med mage, rumpe og lår, men andre muskelgrupper utfordres også

BodyPump

 
En effektiv styrke-time! Vi trener medvektstenger i sal, der hver enkelt bestemmer vekten på stanga. Forhåndskoreografert program med musikk som er mixet spesielt til øvelsene. Gjennom 60 minutter tar programmet for seg de største muskelgruppene.
BodyPump passer for alle uansett form, og gir stor treningsglede!

Basis Styrke

 
En effektiv styrke-time som fokuserer på de største muskelgruppene.
Enkle baseøvelser, få repitisjoner, max effekt!
 

CXWORX

 
CXWORX er en enkel og effektiv time for å få en veltrent mage- og ryggmuskulatur.
Økten er basert på banebrytende, vitenskapelige undersøkelser. Dynamisk trening for mage, sete og rygg gjør at økten får deg til å å føle deg sterkere og mer vel. Den utvikler din kroppskontroll og gir deg bedre holdning. Tøff trening som utfordrer din utholdenhet og vilje. Grunnleggende, god styrke i kjernemuskultaturen og reduserer risikoen for skader i hverdagen.