Grit Strength

Les Mills GRIT™ STRENGTH er designet for å bygge opp muskelstyrke. Her bruker du skivestang, vektplater og step for å øke treningseffekten. Musikk og øvelser gir deg kraftfull trening som forbedrer ditt oksygenopptak, styrke og utholdenhet. Prester raskere på et høyere nivå med GRIT™ STRENGTH.

MRL

 
Denne timen vinner hver gang! Vi jobber hovedsakelig med mage, rumpe og lår, men andre muskelgrupper utfordres også

BodyPump

 
En effektiv styrke-time! Vi trener medvektstenger i sal, der hver enkelt bestemmer vekten på stanga. Forhåndskoreografert program med musikk som er mixet spesielt til øvelsene. Gjennom 60 minutter tar programmet for seg de største muskelgruppene.
BodyPump passer for alle uansett form, og gir stor treningsglede!

Basis Styrke

 
En effektiv styrke-time som fokuserer på de største muskelgruppene.
Enkle baseøvelser, få repitisjoner, max effekt!
 

CXWORX

 
CXWORX er en enkel og effektiv time for å få en veltrent mage- og ryggmuskulatur.
Økten er basert på banebrytende, vitenskapelige undersøkelser. Dynamisk trening for mage, sete og rygg gjør at økten får deg til å å føle deg sterkere og mer vel. Den utvikler din kroppskontroll og gir deg bedre holdning. Tøff trening som utfordrer din utholdenhet og vilje. Grunnleggende, god styrke i kjernemuskultaturen og reduserer risikoen for skader i hverdagen. 

TRX - Slyngetrening

 
TRX er trening som passer for alle!
TRX suspensjon trening er rett og slett styrketrening, kjernemusklaturtrening, stabilitetstrening, balansetrening, kondisjonstrening og fleksibilitetstrening - alt i ett, med slynger.
Man bruker kroppens egen vekt som utgangspunkt og du gjør øvelsene tyngre eller lettere ved å justere vinkelen på kroppen og lengden på slyngene i forhold til gulvet. TRX-en er festet i taket og kroppe din er i kontakt med gulvet. Deretter gjør vi øvelser som trener kroppen, avhengig av hvordan du står og hvordan du beveger deg i forhold til TRX-en.

More Articles...

  1. Circle Challenge